Lue ensimmäinen kisakirje

Hei!

Nyt on aika lähteä liikkeelle sopivalla sykkeellä ja perehtyä ammattiin opiskelevien SAKUstars kulttuurikilpailuihin. Tapahtuma järjestetään 67. kertaa ja tällä kertaa mahtava joukko
kokoontuu Sastamalassa 9.-11.4.2019 ja järjestäjänä on SASKY koulutuskuntayhtymä. Nettisivuilla kehotetaan opiskelijoita ilmoittautumaan oppilaitoksen yhteyshenkilöille 1.2 ja 1.3.2019 mennessä, jotta yhteyshenkilöille jää riittävästi aikaa tietojen täsmälliseen syöttämiseen.

Yhteyshenkilö ilmoittaa kilpailijat järjestelmään:
Ennakkosarjat 8.2.2019 mennessä
Livesarjat 8.3.2019 mennessä

Kilpailupaikkoina toimivat Vammalan ammattikoulu, Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Vexve Areena ja Tyrvään Pappila.

Kisakirjeet lähetämme SAKU ry:n kautta koulutuksenjärjestäjien kulttuuriyhteyshenkilöille, sekä myöhemmin myös kaikille ilmoittautumisjärjestelmään ilmoitetuille kisahuoltajille. Kisakirjeet tulevat olemaan nähtävänä myös SAKUstars-nettisivuilla. Nettisivut avautuvat 15.10.2018 uudistuneita, malta vielä ihan hetki 😊

Majoitus, osa sarjoista ja illanvietot järjestetään n. 20 km päässä luonnonkauniilla Ellivuoren hotellialueella ja sinne järjestetään yhteiskuljetuksia. Majoitusvaraukset voi siis tehdä suoraan hotellille: http://www.ellivuoriresort.fi/. Halutessaan voi toki majoittautua myös Sastamalan keskustassa.

Kisaterveisin,
Riina Sunila & Kaisa Kankaanpää
kisaemo & sihteerikamu
etunimi.sukunimi@sasky.fi