SAKUstars-kilpailuihin lähetettävien kilpailutöiden pitää olla edellisten SAKUstarskilpailujen jälkeen valmistettuja. Lähetettyihin kilpailutöihin täytyy merkitä työn nimi, sarja, tekijä, oppilaitos ja palautusosoite. (Katso mahdolliset lisäohjeet vielä kilpailulajin sivulta).

Kilpailutyöt palautetaan oppilaitoksen SAKUstars yhteyshenkilöiden kautta, jotta vältytään mahdollisimman hyvin töiden katoamiselta. Yhteyshenkilön tulee täyttää lähettävän työn tunnistetietolomakkeeseen omat tietonsa ja täsmällinen palautusosoite.

Ennakkolajeihin ilmoittautuminen ja töiden toimitus 10.2. mennessä. Kilpailutöiden aiheena on Dream Hard.

Ennakkosarjojen tulokset julkistetaan maaliskuussa 2020. Ennakkosarjojen palkinnot jaetaan SAKUstars2020 tapahtuman avajaisissa. Mikäli palkittava ei pääse paikanpäälle vastaanottamaan palkintoaan, se lähetetään kilpailujen jälkeen oppilaitokseen. Järjestäjälle tulee ilmoittaa etukäteen se, pääseekö palkittava vastaanottamaan palkintonsa.

Kilpailija tai ryhmä voi osallistua sarjaan vain yhdellä työllä, joka on tehty edellisten SAKUstars-kilpailujen jälkeen. Kilpailija voi osallistua sarjaan joko yksilönä tai yhden joukkueen jäsenenä.

Tietoa ennakkosarjojen palautuksesta ja lunastuksesta

Kuvataide

 Kirjoitukset

Musiikki