Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/sakurynet/domains/sakustars.fi/public_html/wp-content/uploads/sites/8/visualcomposer-assets/addons/dynamicFields/dynamicFields/DynamicFieldController.php on line 147

Ilmoittautuminen

Opiskelijat ilmoittautuvat kilpailuun oman oppilaitoksensa yhteyshenkilön kautta keskitetysti.

Jäsenyhteisöjen kulttuuriyhteyshenkilöllä on tunnukset SAKU ry:n ilmoittautumisjärjestelmään. Mikäli oppilaitoksellanne ei ole tarvittavia tunnuksia ilmoittautumisjärjestelmään, ota yhteys: 
sakury@sakury.net

Ilmoittautumisjärjestelmässä pääset katsomaan reaaliaikasta ilmoittautumistilannetta seuraavasti:
8.-10.9.2020, SAKUstars 2020 Dream hard.
Ilmoittautuneet sarjoittain tai oppilaitoksittain

Ilmoittautumisaika 4.5. – 12.8.2020

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee vahvistaa ilmoittautumisjärjestelmään jokaisen osallistujan kohdalla valitsemalla vaihtoehto lisäpalveluissa osallistuuko live- vai virtuaalikilpailuun. 
Ilmoittautuminen livesarjoihin päättyy 12.8.2020, jonka jälkeen ei voida vastaanottaa myöhästyneitä ilmoittautumisia.
 
Tästä ilmoittautumisjärjestelmään koulutuksenjärjestäjän tunnuksilla.
 

Livekilpailu

 
Livekilpailu toteutetaan 8. – 10.9. Stadin AO:n tiloissa Vallilassa ja On The Rocks -striimausstudiossa Helsingin rautatieaseman läheisyydessä. 
 
Kilpailutilanteet striimataan tai nauhoitetaan kunkin lajin määrittämällä tavalla. Voit tarkemmin varmistaan lajien live- ja virtuaaliosallistumisten toteutustavat tapahtuman nettisivulta lajikuvauksista, joihin päivitetään lajikohtaiset ohjeet kesäkuun aikana. 
 
Ohjeita tarkennetaan tarvittaessa vielä elokuun aikana, jolloin ohjeistuksista tiedotetaan joukkueen huoltajalle sähköpostitse. 
 

Virtuaalikilpailu

 
Virtuaalikilpailu toteutetaan kunkin kilpailulajin määrittämällä tavalla joko ennalta toteutettuna tallenteena, tapahtumapäivien aikaisena striimattuna esityksenä tai samanaikaisesti tehtynä kunkin oppilaitoksen tiloissa. 
 
Tärkeintä on kunkin kilpailijan osallistuminen omalla, persoonallisella ja unelmista todeksi – otteella itselleen mieleisessä lajissa. 
 
Tehdään syyskuussa historiaa osallistumalla tapahtumaan juuri sieltä, missä osallistuja opiskelee.