Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/sakurynet/domains/sakustars.fi/public_html/wp-content/uploads/sites/8/visualcomposer-assets/addons/dynamicFields/dynamicFields/DynamicFieldController.php on line 147

Kilpailuihin voivat ottaa osaa SAKU ry:n jäsenyhteisöjen toiminnassa mukana olevat opiskelijat. SAKUstars 2020 teemana on DREAM HARD.

Kilpailusarjoihin saavat osallistua vain opiskelijat. Ryhmissäkään ei saa esiintyä opettajia. Opettaja voi toimia kuitenkin esityksen säestäjänä, käsikirjoittajana, koreografina tai ohjaajana.

Kilpailija tai ryhmä voi osallistua yhteen sarjaan vain yhdellä työllä, joka on tehty edellisten SAKUstars-kilpailujen jälkeen. Kilpailija voi osallistua sarjaan joko yksilönä tai yhden joukkueen jäsenenä.

Ryhmälajeissa kaikkien ryhmän jäsenten pitää olla saman koulutuksenjärjestäjän opiskelijoita. Ryhmään kuuluu vähintään kaksi opiskelijaa, ellei erillistä duo-sarjaa ole.

Kilpailu järjestetään poikkeuksellisesti hybriditapahtumana, jolloin kilpailulajeihin voi osallistua sekä livenä Helsingissä että virtuaalisena, jolloin osallistuminen on joko tallenne tai streamaus tai suoritus samanaikaisesti eri paikoissa. 

Ilmoittautuminen

Koulutuksenjärjestäjän (oppilaitoksen) kulttuuriyhteyshenkilö vastaa jäsenyhteisönsä joukkueen (kilpailijat, kilpailuhuoltajat ja mahdolliset avustajat) ilmoittautumisesta.

Ilmoittautuminen suoritetaan  sähköisesti ilmoittautumisjärjestelmään. Jos oppilaitoksenne kulttuuriyhteyshenkilöllä ei ole tunnuksia ilmoittautumisjärjestelmään, ottakaa yhteys SAKU ry:n toimistoon: sakury@sakury.net

Kilpailijat (yksilöt ja ryhmäsarjojen ryhmät), joita ei ole ilmoitettu määräpäivään mennessä, eivät voi osallistu kilpailuun.

Lajeihin ilmoittautuminen 12.8.2020 mennessä.

Sarjakohtaisilla sivuilla tarkemmat ohjeet jokaisen kilpailulajin osalta. Lajin omalla sivulla myös lajivastaavien yhteystiedot, joilta voi tiedustella lajin yksilöityjä asioita.

Ilmoittautumisjärjestelmässä pääset katsomaan reaaliaikasta ilmoittautumistilannetta seuraavasti:
8.-10.9.2020, SAKUstars 2020 Dream hard.
Ilmoittautuneet sarjoittain tai oppilaitoksittain

Ilmoittautumisaika 4.5. – 12.8.2020

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee vahvistaa ilmoittautumisjärjestelmään jokaisen osallistujan kohdalla valitsemalla vaihtoehto lisäpalveluissa osallistuuko live- vai virtuaalikilpailuun. 
 
Livekilpailu toteutetaan 8. – 10.9. Stadin AO:n tiloissa Vallilassa ja On The Rocks -streamausstudiossa Helsingin päärautatieaseman läheisyydessä. 
 
Kilpailutilanteet streamataan tai nauhoitetaan kunkin lajin määrittämällä tavalla. Voit tarkemmin varmistaan lajien live- ja virtuaaliosallistumisten toteutustavat tapahtuman nettisivulta lajikuvauksista, joihin päivitetään lajikohtaiset ohjeet kesäkuun aikana. 
 
Ohjeita tarkennetaan tarvittaessa vielä elokuun aikana, jolloin ohjeistuksista tiedotetaan joukkueen huoltajalle sähköpostitse. 
 
Virtuaalikilpailu toteutetaan kunkin kilpailulajin määrittämällä tavalla joko ennalta toteutettuna tallenteena, tapahtumapäivien aikaisena streamattuna esityksenä tai samanaikaisesti tehtynä kunkin oppilaitoksen tiloissa. 
 
Tärkeintä on kunkin kilpailijan osallistuminen omalla, persoonallisella ja unelmista todeksi – otteella itselleen mieleisessä lajissa. 
 
Tehdään syyskuussa historiaa osallistumalla tapahtumaan juuri sieltä, missä osallistuja opiskelee.

Näytöslajit