Kilpailuihin voivat ottaa osaa SAKU ry:n jäsenyhteisöjen toiminnassa mukana olevat opiskelijat. 2020 SAKUstars teemana on DREAM HARD.

Kilpailusarjoihin saavat osallistua vain opiskelijat. Ryhmissäkään ei saa esiintyä opettajia. Opettaja voi toimia kuitenkin esityksen säestäjänä, käsikirjoittajana, koreografina tai ohjaajana.

Kilpailija tai ryhmä voi osallistua yhteen sarjaan vain yhdellä työllä, joka on tehty edellisten SAKUstars-kilpailujen jälkeen. Kilpailija voi osallistua sarjaan joko yksilönä tai yhden joukkueen jäsenenä.

Ryhmälajeissa kaikkien ryhmän jäsenten pitää olla saman koulutuksenjärjestäjän opiskelijoita. Ryhmään kuuluu vähintään kaksi opiskelijaa, ellei erillistä duo-sarjaa ole.

Ilmoittautuminen

Koulutuksenjärjestäjän (oppilaitoksen) kulttuuriyhteyshenkilö vastaa jäsenyhteisönsä joukkueen (kilpailijat, kilpailuhuoltajat ja mahdolliset avustajat) ilmoittautumisesta.

Ilmoittautuminen suoritetaan  sähköisesti ilmoittautumisjärjestelmään.Jos oppilaitoksenne kulttuuriyhteyshenkilöllä ei ole tunnuksia ilmoittautumisjärjestelmään, ottakaa yhteys SAKU ry:n toimistoon:
sakury@sakury.net

Kilpailijat (yksilöt ja ryhmäsarjojen ryhmät), joita ei ole ilmoitettu määräpäivään mennessä, eivät voi osallistua kilpailuun.

Näytöslajeihin ilmoittautuminen 11.3.2020 mennessä. 

Sarjakohtaisilla sivuilla tarkemmat ohjeet jokaisen kilpailulajin osalta. Lajin omalla sivulla myös lajivastaavien yhteystiedot, joilta voi tiedustella lajin yksilöityjä asioita.

Näytöslajit