Ennakkosarjat

SAKUstars-kilpailuihin lähetettävien kilpailutöiden pitää olla edellisten SAKUstarskilpailujen jälkeen valmistettuja. Lähetettyihin kilpailutöihin täytyy merkitä työn nimi, sarja, tekijä, oppilaitos ja palautusosoite. (Katso mahdolliset lisäohjeet vielä kilpailulajin sivulta).

Kilpailutyöt palautetaan oppilaitoksen SAKUstars yhteyshenkilöiden kautta, jotta vältytään mahdollisimman hyvin töiden katoamiselta. Yhteyshenkilön tulee täyttää lähettävän työn tunnistetietolomakkeeseen omat tietonsa ja täsmällinen palautusosoite.

Kilpailutöiden tulee olla järjestäjällä viimeistään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Kilpailutöiden aiheena on Dream Hard, detaljit tulevat myöhemmin.

Ennakkosarjojen tulokset julkistetaan maaliskuussa 2020. Ennakkosarjojen palkinnot jaetaan SAKUstars2020 tapahtuman avajaisissa. Mikäli palkittava ei pääse paikanpäälle vastaanottamaan palkintoaan, se lähetetään kilpailujen jälkeen oppilaitokseen. Järjestäjälle tulee ilmoittaa etukäteen se, pääseekö palkittava vastaanottamaan palkintonsa.

Kilpailija tai ryhmä voi osallistua sarjaan vain yhdellä työllä, joka on tehty edellisten SAKUstars-kilpailujen jälkeen. Kilpailija voi osallistua sarjaan joko yksilönä tai yhden joukkueen jäsenenä.

Kuvataide

 Kirjoitukset

Musiikki

Livesarjat

Kilpailuihin voivat ottaa osaa SAKU ry:n jäsenyhteisöjen toiminnassa mukana olevat opiskelijat. 2020 SAKUstars teemana on DREAM HARD.

Kilpailusarjoihin saavat osallistua vain opiskelijat. Ryhmissäkään ei saa esiintyä opettajia. Opettaja voi toimia kuitenkin esityksen säestäjänä, käsikirjoittajana, koreografina tai ohjaajana.

Kilpailija tai ryhmä voi osallistua yhteen sarjaan vain yhdellä työllä, joka on tehty edellisten SAKUstars-kilpailujen jälkeen. Kilpailija voi osallistua sarjaan joko yksilönä tai yhden joukkueen jäsenenä.

Ryhmälajeissa kaikkien ryhmän jäsenten pitää olla saman koulutuksenjärjestäjän opiskelijoita. Ryhmään kuuluu vähintään kaksi opiskelijaa, ellei erillistä duo-sarjaa ole.

Ilmoittautuminen

Koulutuksenjärjestäjän (oppilaitoksen) kulttuuriyhteyshenkilö vastaa jäsenyhteisönsä joukkueen (kilpailijat, kilpailuhuoltajat ja mahdolliset avustajat) ilmoittautumisesta.

Ilmoittautuminen suoritetaan  sähköisesti ilmoittautumisjärjestelmään.Jos oppilaitoksenne kulttuuriyhteyshenkilöllä ei ole tunnuksia ilmoittautumisjärjestelmään, ottakaa yhteys SAKU ry:n toimistoon:
sakury@sakury.net

Kilpailijat (yksilöt ja ryhmäsarjojen ryhmät), joita ei ole ilmoitettu määräpäivään mennessä, eivät voi osallistu kilpailuun.

Kilpailuilmoittautumiset on syötettävä järjestelmään viimeistään xx.xx.xxxx. (Ilmoitetaan myöhemmin)

Sarjakohtaisilla sivuilla tarkemmat ohjeet jokaisen kilpailulajin osalta. Lajin omalla sivulla myös lajivastaavien yhteystiedot, joilta voi tiedustella lajin yksilöityjä asioita.

Kuvataide

Musiikki

Laulusarjat

Näyttämötaide

Shakki

Tanssi

Kirjoitukset

Näytöslajit