Ilmoittautuminen

Arvoisa kilpailuun osallistuva opiskelija, ilmoittaudu oppilaitoksesi yhteyshenkilölle. Ennakkosarjoihin ilmoittautuminen 11.1.2021-11.2.2021.Livesarjoihin ilmoittautuminen 15.2.2021-16.3.2021.


SAKUstars 2021 livekilpailut kilpaillaan osittain reaaliaikaisesti omasta oppilaitoksesta käsin ja osittain ennakkoon tehtävillä videotallenteilla.

Videotallenteiden viimeinen lähettämispäivä on perjantai 19.3.2021! 
Livesarjojen ilmoittautumisaika on 15.2.2021-16.3.2021.

Koulutuksenjärjestäjän (oppilaitoksen) kulttuuriyhteyshenkilö vastaa jäsenyhteisönsä joukkueen (kilpailijat, kilpailuhuoltajat ja mahdolliset avustajat) ilmoittautumisesta. Mikäli oppilaitoksellasi ei ole kulttuuriyhteyshenkilöä, olethan yhteydessä terhi.lehmussaari(at)sakury.net

Ennakkosarjat

Kilpailutyöt palautetaan oppilaitoksen SAKUstars -yhteyshenkilöiden kautta, jotta vältytään mahdollisimman hyvin töiden katoamiselta. Yhteyshenkilön tulee täyttää lähettävän työn tunnistetietolomakkeeseen omat tietonsa ja täsmällinen palautusosoite. (Katso mahdolliset lisäohjeet vielä kilpailulajin sivulta).

Kilpailutöiden lähettäjän on hyvä ottaa postin lähetystunnus säilytykseen, jotta mahdollisia ”eksyksissä” olevia kilpailutöitä voidaan jäljittää.

Kilpailutöiden tulee olla järjestäjällä viimeistään 11.2.2021. Järjestäjälle tulee ilmoittaa etukäteen se, pääseekö palkittava vastaanottamaan palkintonsa.

Livesarjat

Kilpailuilmoittautumiset on syötettävä järjestelmään viimeistään 16.3.2021. SAKUstars 2021 kilpailut kilpaillaan osittain reaaliaikaisesti omasta oppilaitoksesta käsin ja osittain ennakkoon tehtävillä videotallenteilla. Videotallenteiden viimeinen lähettämispäivä on perjantai 19.3.2021! Tarkempi ohjeistus lajikohtaisilla sivuilla.

Kilpailijat (yksilöt ja ryhmäsarjojen ryhmät), joita ei ole ilmoitettu määräpäivään mennessä, eivät voi osallistu kilpailuun.

SAKUstars-kilpailuihin voivat osallistua SAKU ry:n jäsenyhteisöjen oppilaitosten opiskelijat.

Opiskelijat ilmoittautuvat kilpailuun oman oppilaitoksensa yhteyshenkilön kautta keskitetysti.

Jäsenyhteisöjen kulttuuriyhteyshenkilöllä on tunnukset SAKU ry:n ilmoittautumisjärjestelmään.

Ilmoittautumisjärjestelmän sulkeuduttua ilmoittautumiset ovat sitovia.

Tästä ilmoittautumisjärjestelmään koulutuksenjärjestäjän tunnuksilla.