Tee oma TikTok video!

Mitkä on sun sakumuuvit? Osallistu omalla TikTok videolla SAKUstars 2021 kulttuurikilpailujen näytöslajiin. Kilpailuaika 11.1.-16.3.2021.

Kilpailuohje

Kilpailuvideo tehdään TikTok sovelluksella, luomalla oma tanssi tai muu ihmisiä viihdyttävä tuotos, jossa on käytetty alkuperäisen TikTok- julkaisun musiikkia. Videon arvostelussa otetaan huomioon sen hauskuus, kekseliäisyys ja tunnelma, joka videolta välittyy sekä SAKUmaisuus.
Jaa tekemäsi julkinen video tunnisteilla  #sakustars2021 ja #sakumuuvi.
Käytä videon musiikkina alkuperäisen SAKUtanssivideon ääniraitaa (original sound – sakustars2021, Haluun tehdä sun kaa ihmeitä – Kätfish).
Musiikin löydä TikTokista sakustars2021 -kanavalta: https://www.tiktok.com/@sakustars2021/video/6907502377801239814?lang=fi-FI&sender_device=pc&sender_web_id=6903759812611573254&is_from_webapp=v1

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu oppilaitoksesi yhteyshenkilölle sekä lähetä linkki TikTok-videosta sähköpostiosoitteeseen: sakustars@ysao.fi 16.3.2021 mennessä. Kirjoita s-postin aihekenttään: SAKUstars2021 – TikTok. Lisäksi seuraavat tiedot: Työn nimi, tekijät ja oppilaitos 

Vain virallisen ilmoittautumiskanavan kautta tulleet kilpailijat osallistuvat kilpailuun. Kilpailuun osallistuvat ainoastaan TikTokissa julkaistut julkiset videot. Materiaalin tulee löytyä TikTokista 22.4.2021 saakka. Kilpailun ilmoittautumis- ja kilpailuaika on 11.1.-16.3.2021, eli tähän näytöslajiin voi osallistua livekilpailujen ilmoittautumispäivään saakka. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä kilpailuun. 

Osallistumismaksu ja osallistumisoikeus.

TikTok-lajiin voi osallistua yksilönä tai ryhmänä. Kaikki videossa esiintyvät henkilöt osallistuvat kilpailuun ja jokainen esiintyjä pitää ilmoittaa ilmoittautumisjärjestelmän kautta kilpailijaksi. Kilpailija voi osallistua kilpailuun ja esiintyä vain yhdellä TikTok-videolla. Näytöslajin osallistumismaksu on ennakkolajimaksu 18 €.

Palkitseminen

Voittaja sekä palkitut julkistetaan SAKUstars 2021 tapahtuman avajaisissa 20.4.2021. Kilpailussa palkittavat valitsee SAKUstars raati. Videolla esiintyviltä henkilöiltä tulee olla lupa videon julkaisemiseen. Postauksesta on hyvä käydä jollain tapaa ilmi julkaisijan tai kisaan osallistuvan ryhmän nimi ja oppilaitos.   

Järjestäjä voi ilman erillistä suostumusta julkaista osallistujien videon asiaankuuluvilla tekijänoikeusmerkinnöillä sosiaalisen median kanavissaan. Muihin markkinointitarkoituksiin osallistujien videoita ei käytetä ilman erillistä ilmoitusta ja suostumusta. 

Lisätietoja: sakustars@ysao.fi

Lajivastaava: Samuli Laitinen samuli.laitinen@ysao.fi

Kilpailun järjestäjänä toimii Sakustars 2021 kisaorganisaatio. TikTok ei ole mukana järjestämässä kilpailua. 

Eukonkanto

Eukonkanto näytöslajia ei olosuhteiden vuoksi pystytä järjestämään, mutta suosittelemme tutustumaan tähän hulvattomaan, maailmallakin tunnettuun lajiin oheisesta linkistä ja kokeilemaan lajia omalla opiskelupaikkakunnalla kun se on mahdollista.

https://eukonkanto.fi/

Eukonkannon MM-kisat on tapahtuma, jota on järjestetty Sonkajärvellä, Iisalmen naapurissa, vuosittain aina vuodesta 1991 lähtien. Tapahtuma on säilyttänyt suosionsa savolaisena, omaperäisenä ja kuitenkin kansainvälisenä tapahtumana.