SAKUstars henkilöstösarja 2021

Tulokset ja työt

1.Ikkuna ihmieseen– kirjoitelma
Hannele Häyhä, Stadin AO

2. Mä rakastan sua –video
Työryhmä: Tiina Kopra, Salme Larvala, Michael Nordman ja Sam Name, Keuda
JA
Tiimi hoitaa –video
Tiimi, Stadin AO

3. Valoa arjen keskelle –video
Oona Kallio, Kpedu

Kunniamaininnat

Heikkilä Laura, Virtala Heikki, Louhimäki Aku, Keuda
Lammi Annukka, YSAO
Lipponen Anna-Helena, YSAO
Nieminen Outi, Markkola Samuli, Salpaus
Mäkelä Mauri, SASKY
Paajanen Venla, Salpaus
Pukkila Mari, Keuda
Puolanne Outi, Sataedu
Pöntinen Juha, YSAO
Vilponen Soile, Stadin AO

 

Henkilöstön SAKUstars-sarja on suunnattu ammatillisen koulutuksen henkilöstölle. Etäkilpailuna toteutettavaan kisaan osallistumistapa on vapaa. Kilpailun teemaa ”Antaa taidon näkyä” voi tuoda esille kirjoittamalla, kuvaamalla tai videoimalla toteutuksen. Sarjaan voi osallistua yksin tai työryhmänä.

Kilpailutyöt voidaan palauttaa sähköpostitse joko kirjoitelmana, valokuvana tai tallenteena. Kilpailutöiden tulee olla ohjeiden mukaan palautettuna 8.4.2021 mennessä.

Kilpailuaika
5.3. – 8.4.2021

Osallistumisoikeus
Kisa on suunnattu ammatillisen koulutuksen henkilöstölle. Kisaan voi osallistua yhdellä työllä, joka on toteutettu joko yksin tai työryhmänä.

Toimita kilpailutyösi näin
Kilpailutöiden tulee olla perillä 8.4.2021 mennessä. Kirjoitelmat ja valokuvat voi postittaa sähköpostilla sakury@sakury.net.

Videotallenteen voi kuvata joko kameralla tai puhelimella videokuvaustoimintoa ja vaakakuvausta käyttäen. Videon voi ottaa yhdellä otolla tai sisältöä voi halutessaan editoida tai leikata. Enimmillään viisi minuuttia kestävät tallenteet tulee jakaa piilotettuna YouTubeen. Videossa tai selityskentässä YouTubessa tulee selkeästi ilmaista tekijät ja musiikin tekijänoikeudet. Määrittele videon tietosuoja-asetukseksi ”piilotettu” tai ”unlisted”, jotta raati pääsee linkin kautta katsomaan videon. Lähetä tallenteesi linkki sähköpostilla sakury@sakury.net.

Kuvia ja tallenteita kuvattaessa tulee huolehtia, että kuvissa ja tallenteissa esiintyviltä henkilöiltä on varmistettu sekä kuvaus- että julkaisulupa.

Muista lisätä kilpailutyön saatteeseen seuraavat tiedot: työn nimi, käytetty tekniikka, tekijän nimi, tekijän yhteystiedot ja oppilaitos.

Palkitseminen
Kisaan osallistuneista töistä kolmen parhaan kilpailutyön tekijät palkitaan mitaleilla. Raati voi myöntää osallistujille myös kunniamainintoja.

Kilpailuraatiin kuuluvat SAKUstars kisapäällikkö Tuija Kokkonen YSAO:sta, koordinoiva tiimimestari Sari Karjalainen Stadin AO:sta, opettaja Janne Jousiaho Keudasta, järjestösihteeri Terhi Lehmussaari SAKU ry:stä ja tiedottaja Sari Mantila-Savolainen SAKU ry:stä.

Kilpailun voittajat julkistetaan SAKUstars-kulttuuriviikolla, viikolla 16.

SAKU ry saa oikeuden julkaista töiden taltiointeja tekijänoikeudet mainiten ACTION!-tiedotuslehdessä sekä seuraavissa kanavissa: Facebook, Instagram, YouTube ja SAKU ry:n nettisivut.