Livesarjat

Livesarjojen ilmoittautumisaika 15.2.-16.3.2021 

SAKUstars 2021 kilpailut kilpaillaan osittain reaaliaikaisesti omasta oppilaitoksesta käsin ja osittain ennakkoon tehtävillä videotallenteilla. Videotallenteiden viimeinen lähettämispäivä on perjantai 19.3.2021! 

Tarkempi ohjeistus lajikohtaisilla sivuilla.  

Taidetta kahdessa tunnissa, Valokuvataidetta päivässä, Mallin mukaan, Videotarina, Runo tunnissa ja Shakki lajit kilpaillaan reaaliajassa kilpailupäivinä 20.-22.4.2021 Katso tarkempi ohjeistus lajien esittelysivuilta

SÄÄNNÖT

Kilpailuihin voivat ottaa osaa SAKU ry:n jäsenyhteisöjen toiminnassa mukana olevat opiskelijat. 2021 SAKUstars teemana on Antaa taidon näkyä.

Kilpailusarjoihin saavat osallistua vain opiskelijat. Ryhmissäkään ei saa esiintyä opettajia. Opettaja voi toimia kuitenkin esityksen säestäjänä, käsikirjoittajana, koreografina tai ohjaajana.
Kilpailija tai ryhmä voi osallistua yhteen sarjaan vain yhdellä työllä, joka on tehty edellisten SAKUstars-kilpailujen jälkeen. Kilpailija voi osallistua sarjaan joko yksilönä tai yhden joukkueen jäsenenä.
Ryhmälajeissa kaikkien ryhmän jäsenten pitää olla saman koulutuksenjärjestäjän opiskelijoita. Ryhmään kuuluu vähintään kaksi opiskelijaa, ellei erillistä duo-sarjaa ole.
Koulutuksenjärjestäjän (oppilaitoksen)kulttuuriyhteyshenkilö vastaa jäsenyhteisönsä joukkueen (kilpailijat, kilpailuhuoltajat ja mahdolliset avustajat) ilmoittautumisesta. Mikäli oppilaitoksellasi ei ole kulttuuriyhteyshenkilöä, olethan yhteydessä terhi.lehmussaari@sakury.net
Ilmoittautuminen suoritetaan sähköisesti ilmoittautumisjärjestelmään. Kilpailijat (yksilöt ja ryhmäsarjojen ryhmät), joita ei ole ilmoitettu määräpäivään mennessä, eivät voi osallistu kilpailuun.

Live kilpailuihin ilmoittautuminen alkaa 15.2.2021 ja päättyy 16.3.2021.

SAKUstars 2021 kilpailut kilpaillaan osittain etänä ja osittain reaaliaikaisesti omasta oppilaitoksesta käsin. Tarkemmat ohjeet lajikohtaisilla sivulla.

Sarjakohtaisilla sivuilla tarkemmat ohjeet jokaisen kilpailulajin osalta. Lajin omalla sivulla myös lajivastaavien yhteystiedot, joilta voi tiedustella lajin yksilöityjä asioita.

Kuvataide

Soitinsarjat

Laulusarjat

Näyttämötaide

Shakki

Tanssi

Kirjoitukset

Näytöslaji

TikTok video

Eukonkanto