Henkilöstösarja on suunnattu ammatillisen koulutuksen henkilöstölle. Etäkilpailuna toteutettavaan kisaan osallistumistapa on vapaa. Kilpailutyön voi toteuttaa kirjoittamalla, kuvaamalla, laulamalla, videoimalla tai muulla kisaan osallistuvalle sopivalla tavalla. Kilpailutyön voi toteuttaa yksin tai ryhmänä.

 

Kilpailuaika
14.2.-31.3.2022

Osallistumisoikeus
Kisa on suunnattu ammatillisen koulutuksen henkilöstölle. Kisaan voi osallistua yhdellä työllä, joka on toteutettu joko yksin tai työryhmänä.

Toimita kilpailutyösi näin
Kilpailutöiden tulee olla perillä 31.3.2022 mennessä.

Kirjoitelmat ja valokuvat voi postittaa sähköpostilla sakury@sakury.net.

Videotallenteen voi kuvata joko kameralla tai puhelimella videokuvaustoimintoa ja vaakakuvausta käyttäen. Videon voi ottaa yhdellä otolla tai sisältöä voi halutessaan editoida tai leikata. Enimmillään kymmenen minuuttia kestävät tallenteet tulee jakaa piilotettuna YouTubeen. Videossa tai selityskentässä YouTubessa tulee selkeästi ilmaista tekijät ja musiikin tekijänoikeudet. Määrittele videon tietosuoja-asetukseksi ”piilotettu” tai ”unlisted”, jotta raati pääsee linkin kautta katsomaan videon. Lähetä tallenteesi linkki sähköpostilla sakury@sakury.net.

 

Kuvia ja tallenteita kuvattaessa tulee huolehtia, että kuvissa ja tallenteissa esiintyviltä henkilöiltä on varmistettu sekä kuvaus- että julkaisulupa.

Muista lisätä kilpailutyön saatteeseen seuraavat tiedot: työn nimi, käytetty tekniikka, tekijän nimi, tekijän yhteystiedot ja oppilaitos.

Palkitseminen
Kisaan osallistuneista töistä kolmen parhaan kilpailutyön tekijät palkitaan mitaleilla. Raati voi myöntää osallistujille myös kunniamainintoja.
Kilpailuraatiin kuuluvat SAKUstars projektipäällikkö Janne Jousiaho Keudasta, projektikoordinaattori Riitta Tuokko Sedusta, asiakkuusvastaava Hannele Häyhä Stadin AO:sta, järjestösihteeri Terhi Lehmussaari SAKU ry:stä ja tiedottaja Sari Mantila-Savolainen SAKU ry:stä.

Kilpailun voittajat julkistetaan SAKUstars-kulttuuriviikolla, viikolla 17.