Ennakkosarjojen ilmoittautumisaika päättyy 17.2.2023

SAKUstars-kilpailuihin lähetettävien kilpailutöiden pitää olla edellisten SAKUstars-kilpailujen jälkeen valmistettuja. Lähetettyihin kilpailutöihin täytyy merkitä työn nimi, sarja, tekijä, oppilaitos ja palautusosoite. (Katso mahdolliset lisäohjeet vielä kilpailulajin sivulta).

Kilpailutyöt palautetaan oppilaitoksen SAKUstars yhteyshenkilöiden kautta, jotta vältytään mahdollisimman hyvin töiden katoamiselta. Yhteyshenkilön tulee täyttää lähettävän työn tunnistetietolomakkeeseen omat tietonsa ja täsmällinen palautusosoite.

Mikäli oppilaitoksen työt toimitetaan Kurikkaan omalla kuljetuksella, ole yhteydessä Kurikan kampuksen palveluvastaava Janne Pulkkiseen ja sovi hänen kanssaan toimitusaika. Jannen yhteystiedot: janne.pulkkinen@sedu.fi ja puh. 040 680 7552.

Ennakkosarjoihin ilmoittautuminen alkaa 2.1.2023 ja päättyy 17.2.2023

Kilpailutöiden tulee olla järjestäjällä viimeistään 21.2.2023.

Kilpailutöiden aiheena on juuret ja versot.

Olisi hyvä ja toivottavaa, että työt ja kilpailijat olisi ilmoitettu ilmoittautumisjärjestelmään ennen kuin työt lähetetään Kurikkaan. Tämä helpottaisi tulleiden töiden tarkistusta. Kiitos!

Ennakkosarjojen tulokset julkistetaan maaliskuussa 2023. HUOM! Tulokset julkistettiin 15.3. Klikkaa upeiden palkittavien töiden pariin inspiroitumaan juurista ja versoista tästä

Kilpailija tai ryhmä voi osallistua sarjaan vain yhdellä työllä, joka on tehty edellisten SAKUstars-kilpailujen jälkeen. Kilpailija voi osallistua sarjaan joko yksilönä tai yhden joukkueen jäsenenä.

 Kuvataide

 Kirjoitukset

 Tallenteet

 Näytöslaji