Livesarjojen ilmoittautumisaika 2.1.2023 – 24.3.2023.

Tarkempi ohjeistus lajikohtaisilla sivuilla.

SÄÄNNÖT

Kilpailuihin voivat ottaa osaa SAKU ry:n jäsenyhteisöjen toiminnassa mukana olevat opiskelijat. 2023 SAKUstars teemana on juuret ja versot.

Kilpailusarjoihin saavat osallistua vain opiskelijat. Ryhmissäkään ei saa esiintyä opettajia. Opettaja voi toimia kuitenkin esityksen säestäjänä, käsikirjoittajana, koreografina tai ohjaajana.

Kilpailija tai ryhmä voi osallistua yhteen sarjaan vain yhdellä työllä, joka on tehty edellisten SAKUstars-kilpailujen jälkeen. Kilpailija voi osallistua sarjaan joko yksilönä tai yhden joukkueen jäsenenä.

Ryhmälajeissa kaikkien ryhmän jäsenten pitää olla saman koulutuksenjärjestäjän opiskelijoita. Ryhmään kuuluu vähintään kaksi opiskelijaa, ellei erillistä duo-sarjaa ole. Koulutuksenjärjestäjän (oppilaitoksen)kulttuuriyhteyshenkilö vastaa jäsenyhteisönsä joukkueen (kilpailijat, kilpailuhuoltajat ja mahdolliset avustajat) ilmoittautumisesta. Mikäli oppilaitoksellasi ei ole kulttuuriyhteyshenkilöä, olethan yhteydessä: terhi.lehmussaari@sakury.net

Ilmoittautuminen suoritetaan sähköisesti ilmoittautumisjärjestelmään. Kilpailijat (yksilöt ja ryhmäsarjojen ryhmät), joita ei ole ilmoitettu määräpäivään mennessä, eivät voi osallistu kilpailuun.

Sarjakohtaisilla sivuilla tarkemmat ohjeet jokaisen kilpailulajin osalta. Lajin omalla sivulla myös lajivastaavien yhteystiedot, joilta voi tiedustella lajin yksilöityjä asioita.

 

 

Kuvataide

 

Soitinsarjat

Laulusarjat

Näyttämötaide

Tanssi

Kirjoitukset

Näytöslaji