Kuvataide

Kuvataide

Kuvataide

Kuvataiteen livesarjoihin osallistutaan yksilöinä.

Taidetta kahdessa tunnissa

Työt tehdään järjestäjän materiaaleilla ja välineillä, joita ei ilmoiteta osanottajille etukäteen. Työt tehdään paikan päällä annetusta aiheesta kahdessa tunnissa.

Digikuvataidetta päivässä

Kuvausaihe ilmoitetaan SAKUstars-kilpailuissa. Kilpailijoilla tulee olla oma kamera, kuvansiirto-ohjelma ja muistitikku oman työnsä tallentamiseksi. Järjestäjä varaa kilpailijoille paikan kuvien käsittelyä varten. Aikaa kuvaamiseen ja kuvan käsittelyyn on yhteensä kuusi tuntia. Järjestäjä julkaisee käytettävän kuvankäsittelyohjelman kilpailujen internetsivuilla lokakuun aikana.

Mallin mukaan

Kilpailijat piirtävät tai maalaavat mukanaan tuomillaan välineillä ja materiaaleilla (esim. kynät, hiilet, vesivärit tai pastelliliidut) kuvan järjestäjän valitsemasta kohteesta. Järjestäjä varaa kilpailijoille piirustus- ja maalauspaperia sekä vettä ja vesikupit. Järjestäjällä tulee olla myös muutamat varavälineet kilpailijalle, jolla ei ole omia välineitä. Kohde voi olla esim. maisema, asetelma, henkilö tai rakennus. Aikaa kuvan tekemiseen on kolme tuntia.