Soitinsarjat

Soitinsarjat

Soitinsarjat

Soitinsarjoihin osallistutaan sähköisillä tai akustisilla soittimilla. Sarjojen järjestäjä vastaa, että erilaiset soittimet saadaan kisapaikalla vahvistettua yleisön ja kisatuomariston kuultavaksi. Äänen vahvistamiseen käytetään sähköisiä soitinvahvistimia ja/tai mikrofoneja, joiden hankinnasta vastaa kisajärjestäjä. Järjestäjä julkaisee käytettävissä olevan laitteiston viimeistään ilmoittautumisen alkaessa.

Rumpalit voivat halutessaan tuoda mukanaan omat kapulat, pedaalin, virvelin ja symbaalit. Kilpailijoiden on itse vastattava henkilökohtaisista varusteistaan, kuten soittimet (kitarat, bassot, erikoisinstrumentit).

Soolosoittimet

Sarjaan osallistutaan yksilöinä. Esityksen kesto on enintään 5 minuuttia. Esiintymispaikassa on piano, sähköinen kosketinsoitin, kitara- ja bassovahvistimet, rumpusetti ja mikrofoneja akustisten soitinten äänen vahvistamiseen.

Kilpailijan tulee ilmoittaa soittimensa ilmoittautumisen yhteydessä.

Taustanauhojen käyttö on kielletty.

Soitinyhtyeet ja bändit

Sarjaan osallistuvassa yhtyeessä on vähintään kaksi jäsentä. Esityksen kesto on enintään 7 minuuttia. Esiintymispaikassa on piano, sähköinen kosketinsoitin, kitara- ja bassovahvistimet, rumpusetti sekä mikrofoneja akustisten soitinten ja laulun vahvistamiseen.

Ryhmän tulee ilmoittaa kokoonpanonsa ilmoittautumisen yhteydessä.

Taustanauhojen käyttö on kielletty.

DJ- kisa

Kilpailijalla on 7 minuuttia aikaa soittaa DJ-setti omilla laitteillaan.

Miksaus ei saa olla etukäteen äänitetty. Setissä on käytettävä kisajärjestäjän ilmoittamaa kappaletta vähintään kolmen sekunnin ajan. Kilpailija voi soittaa kappaleen osana DJ- settiä tai käyttää sampleja siitä.