Soitinsarjat

Soitinsarjat

Soitinsarjat

Soitinsarjoihin osallistutaan sähköisillä tai akustisilla soittimilla. Sarjojen järjestäjä vastaa, että erilaiset soittimet saadaan kisapaikalla vahvistettua yleisön ja kisatuomariston kuultavaksi. Äänen vahvistamiseen käytetään sähköisiä soitinvahvistimia ja/tai mikrofoneja, joiden hankinnasta vastaa kisajärjestäjä. Järjestäjä julkaisee käytettävissä olevan laitteiston viimeistään ilmoittautumisen alkaessa.

Rumpalit voivat halutessaan tuoda mukanaan omat kapulat, pedaalin, virvelin ja symbaalit. Kilpailijoiden on itse vastattava henkilökohtaisista varusteistaan ja soittimistaan.

Soolosoittimet

Sarjaan osallistutaan yksilöinä. Esityksen kesto on enintään 5 minuuttia. Esiintymispaikassa on piano, sähköinen kosketinsoitin, kitara- ja bassovahvistimet, rumpusetti ja mikrofoneja akustisten soitinten äänen vahvistamiseen.

Kilpailijan tulee ilmoittaa soittimensa ilmoittautumisen yhteydessä.

Taustanauhojen käyttö on kielletty.

Soitinyhtyeet ja bändit

Sarjaan osallistuvassa yhtyeessä on vähintään kaksi jäsentä. Esityksen kesto on enintään 7 minuuttia.

Jos sarjaan osallistuu huomattava määrä sekä duoja että yhtyeitä, voidaan ne erotella kahdeksi erilliseksi sarjaksi ennen sarjan aloittamista. Päätöksen tekevät tuomarit. Sarjan jakamisesta ilmoitetaan sarjaan osallistuville ja heidän kisahuoltajilleen.

Esiintymispaikassa on piano, sähköinen kosketinsoitin, kitara- ja bassovahvistimet, rumpusetti sekä mikrofoneja akustisten soitinten ja laulun vahvistamiseen.

Ryhmän tulee ilmoittaa kokoonpanonsa ja mikitystarpeensa ilmoittautumisen yhteydessä.

Taustanauhojen käyttö on kielletty.