ENNAKKOSARJAT

SAKUstars-kilpailuihin lähetettävien kilpailutöiden pitää olla edellisten SAKUstars-kilpailujen jälkeen valmistettuja. Lähetettyihin kilpailutöihin tulee merkitä työn nimi, sarja, tekijä, oppilaitos ja palautusosoite järjestäjän antamien ohjeiden mukaisesti. Kilpailu­kut­sus­ta ja SAKUstars-internetsivuilta selviää, mihin mennessä kilpailutyöt tulee lähettää järjestäjälle.

Tulokset julkistetaan ennen varsinaisia kilpailuja. Ennakkosarjojen palkinnot jaetaan SAKUstars-kilpailuissa. Mikäli palkittava ei ole paikalla vastaanottamassa palkintoaan, se lähetetään kilpailujen jälkeen oppilaitokseen.

Ennakkotyösarjoihin voi osallistua joko yksilö- tai ryhmätyöllä, jonka aiheena on järjestäjän julkaisema teema.

Kilpailija tai ryhmä voi osallistua sarjaan vain yhdellä työllä, joka on tehty edellisten SAKUstars-kilpailujen jälkeen. Kilpailija voi osallistua sarjaan joko yksilönä tai yhden joukkueen jäsenenä.

LIVESARJAT

Livesarjoihin voi osallistua joko yksilöinä tai ryhmänä, sarjakohtaisissa säännöissä määritellyllä tavalla.

Yksilösarjoissa kilpailija voi osallistua yhteen sarjaan vain yhdellä esityksellä tai työllä. Ryhmäsarjoissa kilpailija voi osallistua vain yhteen joukkueeseen per sarja.

Ryhmälajeissa kaikkien ryhmän jäsenten pitää olla saman koulutuksenjärjestäjän opiskelijoita. Ryhmään kuuluu vähintään kaksi opiskelijaa, ellei erillistä duo-sarjaa ole.